ΕνημέρωσηΟικονομία

Διαφορετικές ταχύτητες ανά κλάδο θερινές εκπτώσεις – Υποτονική κίνηση στις περισσότερες περιοχές

Από τη μία πλευρά οι εμπορικές επιχειρήσεις στις τουριστικές περιοχές που είδαν την αγορά να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, θυμίζοντας σχεδόν εποχές «κανονικότητας». Και από την άλλη, οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας όπου η κίνηση ήταν υποτονική, με πολύ περιορισμένες αγορές από του καταναλωτές.

Αυτή είναι η εικόνα που περιγράφουν οι έμποροι λίγες ημέρες προτού πέσει η αυλαία των θερινών εκπτώσεων στις 31 Αυγούστου και ενώ αρκετοί ετοιμάζονται, κατά κάποιον τρόπο, να τις «παρατείνουν», ξεκινώντας 10ήμερο προσφορών στα εποχικά προϊόντα, προκειμένου να ρευστοποιήσουν τα αποθέματά τους πριν από τη νέα σεζόν.

Η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση άφησε έντονο το αποτύπωμά της στη φετινή θερινή εκπτωτική περίοδο, με την πλειονότητα των Ελλήνων καταναλωτών να εμφανίζονται επιφυλακτικοί στις αγορές τους εν μέσω καλοκαιριού, καθώς όσοι είχαν τη οικονομική δυνατότητα, επέλεξαν τις ολιγοήμερες διακοπές παρά τα ψώνια στα καταστήματα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock