ΕνημέρωσηΠολιτική

Διάψευση Βορίδη περί ρωσικής εμπλοκής στο ηλεκτρονικό σύστημα των εθνικών εκλογών

Διέψευσε κατηγορηματικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί ρωσικής επίθεσης στο ηλεκτρονικό σύστημα των εθνικών εκλογών ο Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός Εσωτερικών απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη υποστήριξε ότι δεν μπορεί ο θεσμικός κοινοβουλευτικός διάλογος να διεξάγεται με βάση δημοσιογραφικά σχόλια, καλώντας παράλληλα τον βουλευτή να απευθύνεται στην κυβέρνηση και τον ίδιο για όσα ο ίδιος έχει δηλώσει.

«Δεν έχω πει τίποτα για τη Ρωσία ή για εμπλοκή οποιασδήποτε χώρας στις εθνικές εκλογές. Όταν διαβάσετε κάτι ή για εμπλοκή οποιασδήποτε χώρας στην εθνικές εκλογές. Όταν κ. Ζαχαριάδη την επόμενη φορά διαβάσετε κάτι στα social media ή ακούσετε κάποιο σχόλιο στην τηλεόραση δεν είναι υποχρεωτικό να έρθουμε εδώ και να το συζητάμε δεν είναι υποχρεωτικό να ερχόμαστε εδώ να το συζητάμε. Αν ακούσετε εμένα να λέω κάτι τότε έχει ένα νόημα να με καλέσετε στη Βουλή για να το συζητήσουμε», είπε ο κ. Βορίδης με τον κ. Ζαχαριάδη να σημειώνει ότι επιδίωξη του ήταν να αποσπάσει τη δέσμευση του υπουργού η οποία και θα καταγραφεί στα πρακτικά ότι δεν θα γίνουν παιχνίδια με τις εθνικές εκλογές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock