Επικαιρότητα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δημόσια επιστολή των συνηγόρων πολιτικής αγωγής ενόψει Εφετείου

Τον ορισμό της Αίθουσας Τελετών του Εφετείου Αθηνών ως αποκλειστικού τόπου διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, ζητούν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, μετά την καθαρογραφή της πρωτόδικης απόφασης και ενόψει προσδιορισμού της ημερομηνίας έναρξης της διαδικασίας ενωπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών.

Όπως εξηγούν, ανακύπτει και πάλι εξαιτίας του τεράστιου δημοσίου ενδιαφέροντος της δίκης, αλλά και του πολύ μεγάλου αριθμού κατηγορουμένων και παραγόντων της, το ζήτημα του τόπου διεξαγωγής της δίκης, τόσο από άποψη χωρητικότητας και κατάλληλων συνθηκών της αίθουσας, όσο -κυρίως- και από άποψη του γεωγραφικού σημείου του τόπου διεξαγωγής της.

«Όπως αποδείχθηκε ήδη από την διεξαγωγή της δίκης στον πρώτο βαθμό, η μοναδική αίθουσα η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας σε σχέση με τις άλλες υπάρχουσες είναι η Αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών» επισημαίνουν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock