ΕνημέρωσηΟικονομία

Eμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Δύο ψηφιακές πλατφόρμες για επιχειρήσεις

Δύο πλατφόρμες του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, που απευθύνονται στις πειραϊκές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να ακολουθήσουν τον παλμό της ψηφιακής μετάβασης και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία, παρουσιάστηκαν σε χθεσινή ημερίδα.

Την υβριδική Ημερίδα με θέμα «Οι τάσεις στο Λιανικό Εμπόριο» συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, το Ινστιτούτο Εμπορίου & Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά και η Κοινότητα Γνώσης & Καινοτομίας για τη Γαλάζια Οικονομία του Δήμου Πειραιά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, Θεόδωρος Καπράλος επεσήμανε τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, τις προκλήσεις και προοπτικές που διαμορφώνονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock