ΕνημέρωσηΟικονομία

Ενεργειακή ακρίβεια: Άνοδος (και) στην τιμή των καυσόξυλων – Πού κυμαίνεται

Με την ενεργειακή κρίση να «εκτροχιάζει» τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών για τη θέρμανση, οι πολίτες αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να ζεσταθούν εν όψει δύσκολου χειμώνα. Μία από τις επιλογές είναι τα ξύλα αλλά ακόμα και στην περίπτωση αυτή οι τιμές είναι αισθητά αυξημένες.

«Βεβαίως είναι πολλές οι παραγγελίες λόγω του ότι ο κόσμος ανησυχεί μετά την ενεργειακή κρίση και φοβάται μη τυχόν μείνει από ενέργεια και δεν μπορεί να ζεσταθεί το χειμώνα. Είναι λογικό. Παίρνουν τα ξύλα τους πολύ νωρίτερα από ότι τις προηγούμενες χρονιές και αυτό δημιουργεί και ένα θέμα όσον αφορά στην αφθονία των προϊόντων στην αγορά. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν ελλείψεις. Ο καιρός είναι ακόμα καλός», σύμφωνα με τον έμπορο καυσόξυλων, Λευτέρη Αλεξανδρίδη που μίλησε στο Open.

Σε σχέση με τις τιμές τόνισε πως «έχουν αυξηθεί (σε σύγκριση) με πέρυσι γιατί έχουν αυξηθεί και από τους παραγωγούς και από τους υλοτόμους που είναι στην Ελλάδα και από τους υλοτόμους που βρίσκονται σε Ρουμανία και Βουλγαρία. (…)».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock