Επικαιρότητα

Επίσκεψη Τριαντόπουλου στην Ορεστιάδα για τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα

Στην Ορεστιάδα βρέθηκε τη Δευτέρα ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, αρμόδιος για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, μετά από εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση που προέκυψε μετά τις πλημμύρες στην περιοχή.

Ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε την περιοχή συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά και από σχετική επικοινωνία με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, βρέθηκαν στα χωριά Βάλτος, Νεοχώρι, Λεπτή και Πύργος, όπου στο πεδίο συζήτησαν με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων -και με τον πρόεδρο του Κυπρίνου-, συνομίλησαν με τους πλημμυρόπληκτους πολίτες και έκαναν αυτοψία σε ζημιές σε υποδομές, δίκτυα, επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Σε συνέχεια της επίσκεψης στο πεδίο, ακολούθησε σύσκεψη συντονισμού στην έδρα του Δήμου Ορεστιάδας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock