ΕνημέρωσηΟικονομία

Eπιστημονικό συμπόσιο Παπαποστόλου: Καινοτομία και τεχνολογία συναντούν την υγεία

Το 1ο Varian Users Meeting στην Ελλάδα, με κεντρικό θέμα «Καινοτομία, Τεχνολογία και Νέες Πρακτικές», σε συνεργασία με την Varian, A Siemens Healthineers Company, παγκόσμιο ηγέτη στην ανάπτυξη και κατασκευή ακτινοθεραπευτικών συστημάτων, πραγματοποίησε πριν μερικές ημέρες, η εταιρεία PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies.

Το επιστημονικό συμπόσιο διεξήχθη στο Royal Olympic Hotel και πλαισίωσαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 100 Ιατροί-Ακτινοθεραπευτές, Ακτινοφυσικοί και Τεχνολόγοι, διαμορφώνοντας μια συνολική διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων.

Στην εισηγητική του τοποθέτηση, ο κ. Θανάσης Παπαποστόλου, Business Development Director της PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies αναφέρθηκε στη διαδρομή της συνεργασίας των δυο εταιρειών (PAPAPOSTOLOU – Varian), η οποία μετρά πάνω από 20 χρόνια και έφτασε σήμερα να έχει σε κλινική λειτουργία σχεδόν τα μισά συστήματα στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ταυτίστηκε με τις σημαντικότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και συνέβαλε τα μέγιστα στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock