ΕνημέρωσηΟικονομία

Έρχεται ο «φουσκωμένος» λογαριασμός της εφορίας

Το «Γολγοθά» της εφορίας θα υποχρεωθούν να ανέβουν από το τέλος Ιουλίου εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς θα πρέπει να πληρώνουν μαζί με τον ΕΝΦΙΑ και τις δόσεις από το φόρο εισοδήματος και την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Εν μέσω ακρίβειας που πλήττει με σφοδρότητα τα εισοδήματα οι μηνιαίες δαπάνες των νοικοκυριών διογκώνονται ακόμα περισσότερο λόγω του φορολογικού φορτίου με αποτέλεσμα την επιδείνωση της οικονομικής τους στενότητας.

Κάθε μήνα και έως τον Φεβρουάριο του 2023 θα έρχεται ο λογαριασμός για τον ΕΝΦΙΑ και το φόρο εισοδήματος που ξεπερνά συνολικά τα 4 δισ. ευρώ ενώ πάνω από 700.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που έλαβαν ενισχύσεις από τους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής θα πρέπει έως τις 29 Ιουλίου να καταβάλλουν τη πρώτη από τις 96 δόσεις και να επιστρέψουν συνολικά στο κράτος 3 δις. ευρώ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock