Επικαιρότητα

Έρευνα: Τι κάνουμε με τα παλιά smartphones μας

Στενά «δεμένοι» με τα smartphones τους δείχνουν να είναι οι Έλληνες, καθώς 8 στους 10 δηλώνουν πως όταν δεν χρησιμοποιούν κάποια από τις παλιές συσκευές τους, την αφήνουν ξεχασμένη στο σπίτι.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία, το 83% των Ελλήνων αφήνουν σε κάποιο συρτάρι το προηγούμενο smartphone τους. Η έρευνα με τίτλο «Κυκλική Οικονομία και Χρήση Smartphones» πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό δείγμα περίπου 1.400 Ελλήνων καταναλωτών, ηλικίας 18-60 ετών από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για λογαριασμό της Pandas στα τέλη του 2021.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, η έρευνα έδειξε ότι παρουσιάζει αυξητικές τάσεις το ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών που φαίνεται πρόθυμο να πραγματοποιήσει στο μέλλον αγορά μεταχειρισμένων smartphones.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock