Επικαιρότητα

Εβδομάδα Δράσεων Ευεξίας και Δημιουργικής Έκφρασης στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, ενώ η ανταπόκριση φοιτητών και προσωπικού ήταν εντυπωσιακή.

Με στόχο την ενίσχυση της θετικής διάθεσης και την τόνωση της αυτοπεποίθησης, καθώς και τη μείωση των αρνητικών συναισθημάτων και του άγχους, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, διοργάνωσε το διάστημα 21-24 Μαρτίου για τους φοιτητές, καθώς και για το ακαδημαϊκό και διοικητικό του προσωπικό, Εβδομάδα Δράσεων Ευεξίας και Δημιουργικής Έκφρασης (Wellbeing Week).

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος, μεταξύ άλλων, σε ασκήσεις ψυχικής και σωματικής ενδυνάμωσης, χορό, αθλοπαιδιές και δραστηριότητες ελεύθερης έκφρασης, που συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της συνεργασίας, της ενσυναίσθησης και του ομαδικού πνεύματος. Έφτιαξαν, μάλιστα, ιδιόχειρα σημειώματα με ευχές και υποστηρικτικά μηνύματα, τα οποία τοποθετήθηκαν σε έναν μεγάλο πίνακα μέσα στο Κολλέγιο, ώστε να υπενθυμίζουν σε όλους τη σημασία της ψυχικής υγείας και ευεξίας τόσο στο χώρο εργασίας όσο και ευρύτερα στην καθημερινότητά μας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock