ΕνημέρωσηΟικονομία

FIN FORUM 2022: Δείτε το απολογιστικό βίντεο

Μια σειρά από σημαντικές ειδήσεις αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις στα φλέγοντα θέματα των τραπεζών και της οικονομίας προέκυψαν στο συνέδριο FIN FORUM 2022, που ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Ανάμεσα στα μείζονα θέματα που προέκυψαν από το FIN FORUM 2022 και απασχόλησαν την επικαιρότητα περιλαμβάνεται η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκουρα, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνέπειες που έχει για την οικονομία η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αλλά και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας για το 2022.

Αντίστοιχα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσακίρης αναφέρθηκε διεξοδικά στο νέο ΕΣΠΑ, εστιάζοντας στον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να παίξει για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αποκάλυψη της Γενικής Γραμματέας Ενέργειας κυρίας Αλεξάνδρας Σδούκου πως το νέο νομοσχέδιο για την ενέργεια έρχεται άμεσα προς διαβούλευση στη Βουλή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock