ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Focus Bari: Internet και social media κερδίζουν τους ηλικιωμένους

Σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έχει αρχίσει πλέον να κινείται η χρήση του Internet και στις μεγαλύτερες ηλικίες αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας Focus ontechlife της Focus Bari.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που αφορά το α’ εξάμηνο του 2021, στο συνολικό δείγμα στις ηλικίες 16-64 ετών, το ποσοστό διείσδυσης της χρήσης του Διαδικτύου έχει φθάσει πλέον στο 97%. Όμως, είναι αξιοσημείωτο ότι το ποσοστό χρήσης στην κατηγορία 55-64 ετών έφθασε στο 90%, δύο ποσοστιαίες μονάδες πάνω σε σχέση με το β’ εξάμηνο του 2020.

Επιπλέον, στην κατηγορία 55-64 ετών το ποσοστό χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει φθάσει στο 62% με το Facebook να είναι το πιο δημοφιλές (8 στους 10 χρήστες social media 55-64 ετών), ενώ οι μισοί έχουν και Instagram. Σημειωτέον πως οι χρήστες των social media από τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία περνούν ημερησίως 85 λεπτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock