Τρόπος Ζωής

Γιώργος Πετρόχειλος: Επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, του ΣΕΗ και των ομοφυλόφιλων.

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, ανέφερε: «Πάρα πολύ δύσκολα βιοπορίζομαι γιατί το μόνο μου αποκούμπι είναι η σύνταξή μου. Μου λείπει η δουλειά μου, αλλά δεν το μετανιώνω. Αυτή η δουλειά είναι έρωτας, δεν είναι μόνο επάγγελμα. Όπως πολύ λάθος είπε ο Σπύρος ο Μπιμπίλας ότι δεν είναι επάγγελμα αλλά τέχνη. Όχι Σπύρο μου, είναι και επάγγελμα».

Συνέχισε κατηγορώντας το ΣΕΗ ότι έχει μείνει άπραγο τα τελευταία χρόνια: «Το ΣΕΗ δεν έχει κάνει καμία σπουδαία κατάκτηση ακόμα για τους ηθοποιούς. Αίσχος οικονομικό, οι ηθοποιοί πεινάνε, δεν πληρώνονται. Και δεν έχουν ένα σοβαρό σωματείο που να τρίξει τα δόντια στους επιχειρηματίες και την κυβέρνηση.

Τι έκανε το ΣΕΗ; Που έβγαινε ο Μπιμπίλας σε όλα τα πρωινάδικα και έλεγαν “μας κατήγγειλε αυτός ο ηθοποιός, μας κατήγγειλε αυτή η ηθοποιός”. Τι έκαναν για να προφυλάξουν όλο αυτό το σύστημα τις βιασθείσες και τους βιασθέντες;».

 

Αποκάλυψε πως έχει πέσει και ο ίδιος θύμα παρενόχλησης: «Του κόσμου οι αδερφές και οι ομοφυλόφιλοι και ειδικά αυτοί που ήταν παράγοντες. Ήμουν και ένα μπάνικο αγόρι. Δεν είμαι εναντίον των ομοφυλοφίλων και έχω πολλούς φίλους πραγματικούς ομοφυλόφιλους. Οι πραγματικοί Αυτοί που δεν το έχουν σαν πρόβλημα και δεν το μεταφέρουν στους άλλους με τη μορφή επαγγελματικής, ερωτικής και οικονομικής βίας. Εγώ έχω πρόβλημα με την που*#^. Στους ομοφυλόφιλους βγάζω το καπέλο γιατί είναι και χαρισματικοί, έχουν και χιούμορ και τα πάντα. Οι άλλοι προκαλούν, φέρονται γυναικεία, προσπαθούν να μπουν στα σχολεία και στην τηλεόραση και σου δημιουργούν πάντα πρόβλημα στη ζωή, αυτοί είναι οι που*#^».

Στην εκπομπή βρισκόταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος απάντησε: «Όποιος είναι έξω από τον χορό, μπορεί να λέει ό,τι του γουστάρει, Δεν ξέρει τη δουλειά που γίνεται. Ξέρει πολύ καλά ότι πετύχαμε μέχρι απεργία στην Επίδαυρο για να αυξηθεί το εκτός έδρας των ηθοποιών όπως και άλλα επιδόματα πώς τα πήραν; Από αγώνες που έκανε το ΣΕΗ. Υπάρχει ένας θυμός από κάποιους που αποχώρησαν από το ΣΕΗ για πολιτικούς λόγους».

«Λέει ότι ο Μπιμπίλας έβγαινε στα πρωινάδικα. Μα έβγαινα για να γνωστοποιήσω τον αγώνα του Σωματείου μέσω του Πειθαρχικού ώστε όλα τα πράγματα να πάρουν νόμιμη οδό», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock