Επικαιρότητα

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στην Κατερίνη με 58 επιβάτες

Λόγω παντογράφου εκτός λειτουργίας από κλαδιά στη γραμμή, αλλά και σπασμένου υαλοπίνακα στην καμπίνα μηχανοδήγησης, ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στην Κατερίνη με 58 επιβάτες, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, σημειώνοντας ότι λεωφορεία θα παραλάβουν τον κόσμο.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε επιβάτες αμαξοστοιχίας που ακινητοποιήθηκε ενώ έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, η αμαξοστοιχία 12591 έχει ακινητοποιηθεί στο ύψος της Κατερίνης, λόγω παντογράφου που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από κλαδιά στη γραμμή και σπασμένου υαλοπίνακα στην καμπίνα μηχανοδήγησης.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Η αμαξοστοιχία 12591, με 58 επιβάτες στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα, είναι ακινητοποιημένη στην Κατερίνη, λόγω παντογράφου εκτός λειτουργίας από κλαδιά στη γραμμή και σπασμένου υαλοπίνακα στην καμπίνα μηχανοδήγησης. Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις στον Προαστιακό Θεσσαλονίκη – Λάρισα. Θα δρομολογηθούν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των επιβατών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock