ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Google αξιοποιεί το ΑΙ για την οπτικοποίηση των αναζητήσεων

Την περαιτέρω αξιοποίηση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης με βασικό στόχο την οπτικοποίηση των αναζητήσεων στο Διαδίκτυο επιδιώκει η Google, η οποία ανακοίνωσε μία σειρά από νέες λειτουργίες, τις οποίες σταδιακά θα δούμε να υλοποιούνται τόσο στο web όσο και στο smartphone μας.

Όπως επεσήμαναν τα στελέχη της Google κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και ήταν διαθέσιμη μέσω YouTube, ο αμερικανικός κολοσσός έχει ενισχύσει την επένδυση του στην τεχνητή νοημοσύνη και πλέον μπορούμε να κατανοήσουμε τις πληροφορίες στις πολλές διαφορετικές μορφές της — από την κατανόηση της γλώσσας, μέχρι την κατανόηση της εικόνας, του βίντεο – ακόμη και την κατανόηση του πραγματικού κόσμου.

Ο στόχος είναι να γίνει η εξερεύνηση της πληροφορίας ακόμα πιο φυσική και απλή και ένα πρώτο δείγμα είναι η βελτίωση στο Google Lens, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια φορές το μήνα, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν αυτό που βλέπουν, χρησιμοποιώντας την κάμερα ή τις φωτογραφίες τους. Το Lens χρησιμοποιείτε ήδη για αναζήτηση από την κάμερα ή τις φωτογραφίες του χρήστη, απευθείας από την επιλογή αναζήτησης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock