ΕνημέρωσηΟικονομία

Η L’Oréal Hellas παρουσιάζει τις δράσεις της στο πλαίσιο του L’Oréal for the Future

Σε ειδική εκδήλωση, η L’Oréal Hellas παρουσίασε τα προγράμματα και τις ενέργειες της εταιρείας που εντάσσονται στο παγκόσμιο πρόγραμμα L’Oréal for the Future,  με στόχο να δημιουργήσει και στην Ελλάδα έναν θετικό αντίκτυπο για το περιβάλλον και την κοινωνία. 

Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν οι εταιρικές δράσεις για αναδάσωση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, οι ενέργειες για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των κτιριακών εγκαταστάσεων και βασικών εμπορικών λειτουργιών της, όπως και τα σχετικά προγράμματα των μαρκών της εταιρείας.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πρόσφατα διαμορφωμένη πράσινη ταράτσα των κεντρικών γραφείων της L’Oréal Hellas, όπου έχει δημιουργηθεί ένας κήπος ειδικά μελετημένος για την ενίσχυση της τοπικής βιοποικιλότητας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock