ΕνημέρωσηΟικονομία

Ικανοποίηση των εμπόρων για την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων

Ένα πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου τα τελευταία χρόνια, η κατάργηση του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ικανοποιείται μετά το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκε στη Βουλή.

Πλέον ισχύουν μόνο οι δύο εκπτωτικές περίοδοι, οι χειμερινές εκπτώσεις, από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και οι θερινές εκπτώσεις, από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Παράλληλα οι προσφορές ορισμένης ποσότητας ή ορισμένης κατηγορίας προϊόντων μπορούν να πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης σημειώνοντας πως «η κατάργηση του παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα σύσσωμου του εμπορικού κόσμου και αποτελεί επιβράβευση των συντονισμένων ενεργειών όλων των φορέων του, αλλά και προσωπική δικαίωση μίας πολύχρονης προσπάθειας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock