Επικαιρότητα

Κείμενο για ανάληψη ευθύνης με ευθείες απειλές για τη ζωή δικαστικού λειτουργού

Προβληματισμό και ανησυχία σε στελέχη της Αστυνομίας έχει προκαλέσει το κείμενο ανάληψης ευθύνης ομάδας αντιεξουσιαστών μέσα στο οποίο εκτοξεύουν ευθείες απειλές κατά πάντων και φθάνουν μέχρι στο σημείο να απειλήσουν με σφαίρες δικαστικό λειτουργό, το σπίτι του οποίου πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει στόχος τους, με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Η αναρχική ομάδα αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη για την τοποθέτηση μηχανισμού στο σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια, ενώ εκτοξεύουν ευθείες απειλές καταλήγοντας μάλιστα με τη φράση: «Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, μπορούμε να έρθουμε στα σπίτια σας, στις δουλειές σας και να επιτεθούμε όποτε και όπως εμείς θέλουμε».

Για το σπίτι μάλιστα της ανακρίτριας αναφέρουν χαρακτηριστικά ως υστερόγραφο στο κείμενό τους: «Η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock