Κόσμος

Κλαρίσα Γουόρντ: Μιλάω κάθε μέρα με τα παιδιά μου – Κάποιες φορές είναι οδυνηρό, θέλω να τελειώσει

«Κάναμε Facetime κατά τη διάρκεια του μπάνιου και άλλα και και μερικές φορές ήθελα να τελειώσει η κλήση όχι επειδή δεν θέλω να κοιτάξω τα όμορφα παιδιά μου, αλλά επειδή γίνεται τόσο οδυνηρό».

Η Κλαρίσα Γουόρντ έχει γίνει ένα από τα κεντρικότερα πρόσωπα του CNN και σε αυτό τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Έχοντας κερδίσει την προσοχή του κοινού από την εποχή των ανταποκρίσεών της στη Συρία, μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων καθημερινά μέσα από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.

Δεν γίνεται όμως αυτό δίχως το μυαλό της να περιστρέφεται και στην οικογένειά της. Μίλησε για αυτό στον συνάδελφό της, Άντερσον Κούπερ ο οποίος είχε βρεθεί πριν μερικές μέρες στην Ουκρανία και τώρα την κάλεσε από τη Νέα Υόρκη. Άλλωστε και αυτός είναι πλέον μπαμπάς και μοιράζονται κοινές ανησυχίες, αναφορικά με την παραμονή τους σε εμπόλεμες ζώνες.

Η δημοσιογράφος παραδέχθηκε ότι «υπάρχει ενοχή ως γονιός με το να είσαι μακριά από τα παιδιά σου, ακόμα κι αν ξέρεις ότι το κάνεις για καλό λόγο και ακόμα κι αν γνωρίζεις, όπως εγώ που νιώθω αρκετά σίγουρη ότι μακροπρόθεσμα θα χαρούν που κάνω τώρα τη δουλειά που κάνω».

Όσον αφορά στους παράγοντες – κλειδιά για να μπορεί να συνδυαστεί αποτελεσματικά ο ρόλος του γονέα με αυτόν του επαγγελματία δημοσιογράφου που βρίσκεται μάλιστα μακριά έκανε ειδική μνεία στον σύζυγό της αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της, τα οποία αποκάλεσε «στρατό».

«Οι γονείς μου είναι πραγματικά παρόντες επίσης και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος που μπορείς να το κάνεις είναι να έχουμε συνοχή, να φτιάξεις τον στρατό σου και να διασφαλίσεις ότι τα παιδιά σου θα έχουν μια όμορφη ευτυχισμένη, σταθερή, ασφαλή ζωή και ότι θα συνηθίσουν στην ιδέα ότι η μαμά ή ο μπαμπάς ταξιδεύουν μερικές φορές και ότι αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ή πως κάτι είναι κακό», υπογράμμισε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock