ΕνημέρωσηΠολιτική

Κουτσούμπας: Πώς θα αντιμετωπιστεί η ακρίβεια χωρίς στήριξη στο εισόδημα με αυξήσεις στους μισθούς;

Σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων, ο Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτηρίζει «αφέλεια», το να πιστεύει κανείς, ότι είναι από χέρι διασφαλισμένο το απόρρητο των συνομιλιών του. Γιατί, όπως εξηγεί, «στο όνομα της “εθνικής ασφάλειας” και της “καταπολέμησης της τρομοκρατίας” έχει διαχρονικά διαμορφωθεί ένα σκοτεινό και επικίνδυνο θεσμικό πλαίσιο, το οποίο βάζει σταθερά στο στόχαστρο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού. Το ΚΚΕ σταθερά και διαχρονικά καταψηφίζει και καταγγέλλει όλο αυτό το πλαίσιο από νόμους, ευρωπαϊκούς κανονισμούς και οδηγίες που δίνουν το ελεύθερο στο κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες να στοχοποιούν και να παρακολουθούν τους πάντες».

Όμως, προσθέτει, «αυτό τον “βούρκο” δεν τον ακουμπάει ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, που τώρα τον “λούζεται”, μάλιστα όλοι τους έβαλαν πλάτη στη διαμόρφωση και διατήρησή του. Όσο για τις διαδοχικές καταγγελίες του ΚΚΕ, από το 2016 ακόμα περιμένουμε απαντήσεις από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, παρά τα αποδεικτικά στοιχεία που τους δώσαμε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock