ΕνημέρωσηΟικονομία

Μεγάλες προσδοκίες για το ελληνικό κρασί από τον τουρισμό

Στην καλή πορεία του τουρισμού το φετινό καλοκαίρι ποντάρουν πολλά τα ελληνικά οινοποιεία, καθώς παρά το δύσκολο πρώτο τρίμηνο τους έτους, οι μήνες που ακολούθησαν ήταν θετικοί και ως εκ τούτου γεμίζουν με αισιοδοξία τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Σε μια περίοδο που σχεδόν στο σύνολό της η αγορά εκφράζει ανησυχία για μείωση της κατανάλωσης λόγω των συνεχών ανατιμήσεων και της αύξησης του κόστους ενέργειας που πλήττει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές, ο κλάδος του ελληνικού κρασιού μοιάζει να είναι από τις λιγοστές εξαιρέσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Τόσο ο Απρίλιος όσο και ο Μάιος ήταν δύο καλοί μήνες για τον κλάδο και το ελληνικό κρασί έχει μεγάλες προσδοκίες για το καλοκαίρι λόγω του τουρισμού και της κατανάλωσης που αναμένουμε» σημειώνει στο CNN Greece o πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, Γιάννης Βογιατζής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock