ΕνημέρωσηΟικονομία

Μεγάλη Δωρεά της Εταιρείας ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η ΤΕΧΑΝ, στο πλαίσιο των πολυδιάστατων ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, με κορωνίδα την μεγάλη Δωρεά του 1.000.000 € σε 4 διαφορετικούς πυλώνες (περιβάλλον, υγεία, παιδεία, τοπικές κοινωνίες) που είναι σε εξέλιξη και με υψηλό αίσθημα ανταπόδοσης απέναντι στην κοινωνία, ολοκλήρωσε μια εξαιρετικής σημασίας δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ). Την Παρασκευή 02/03/23 παρέδωσε έναν υπερσύγχρονο Υπερηχοτομογράφο της εταιρείας General Electric Healthcare για την κάλυψη των αναγκών της Νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», απαραίτητο μηχάνημα πρώτης γραμμής για εν γένει διαγνωστικές εξετάσεις πρόληψης, αλλά και για επείγοντα περιστατικά, πολυτραυματίες κ.λπ.. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη δωρεά ολοκληρώθηκε με την παράδοση υγειονομικού και ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού για τις κλινικές του νοσοκομείου.

Η προσφορά αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της μεγάλης χορηγίας στο ΕΣΥ, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2022. Με αφορμή την εξάπλωση του Covid-19 και τις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των ασθενών, η εταιρεία TEXAN προχώρησε σε δωρεά 10 πακέτων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την ενίσχυση της Νέας Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η δωρεά περιλάμβανε συσκευές, υλικά και αναλώσιμα, καθώς και ένα λειτουργικό υπολογιστικό σύστημα από το Πανεπιστήμιο Cambridge (University of Cambridge), το οποίο διαθέτει ένα καινοτόμο λογισμικό που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το λογισμικό ICM+ που αναπτύχθηκε από τον Δρ Peter Smielewski & τον καθηγητή Marek Czosnyka, παρέχει παρακολούθηση, ανάλυση και αποθήκευση πολλαπλών δεδομένων ασθενών σε πραγματικό χρόνο σε περιβάλλοντα μονάδων εντατικής θεραπείας. Διαθέτει προχωρημένες δυνατότητες ταυτόχρονης επεξεργασίας και ανάλυσης των συλλεγόμενων στοιχείων των ασθενών και αποτελεί ένα ιδιαίτερα καταξιωμένο εργαλείο κλινικής έρευνας αιχμής, που δύναται να συμβάλλει στην διάσωση ανθρωπίνων ζωών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock