ΕνημέρωσηΠολιτική

Μηταράκης: Να θέσουμε νέες βάσεις στο διάλογο για το Μεταναστευτικό

Ολοκληρώθηκε το διήμερο workshop της υπηρεσίας Ασύλου της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με τη συμμετοχή των στελεχών της, αλλά και καλεσμένων από το ευρύτερο φάσμα του χώρου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι φορέων της Κοινωνίας των πολιτών, νομικοί εγνωσμένης αξίας, πολιτικές προσωπικότητες και Ολυμπιονίκες αθλητές συναντήθηκαν με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για τις σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της μετανάστευσης και του ασύλου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση συνιστά μια πρωτοβουλία της Διοίκησης της υπηρεσίας Ασύλου, η οποία προσβλέπει στην εξωστρέφεια της υπηρεσίας μέσω της ανάπτυξης μιας γόνιμης σχέσης αλληλεπίδρασης με Οργανώσεις, Φορείς και Προσωπικότητες που διαδραματίζουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο στο μεταναστευτικό τις τελευταίες δεκαετίες επιδεικνύοντας σημαντικό έργο και βέλτιστες πρακτικές στην υπηρεσία των προσφύγων και αιτούντων διεθνή προστασία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock