ΕνημέρωσηΠολιτική

Μητσοτάκης: Διεθνές καθήκον να μπει φρένο στους ηγέτες που καταπατούν τα σύνορα γειτόνων

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τα «Ποσειδώνια». Όπως τόνισε, είναι καθήκον της διεθνούς κοινότητας να μπει φρένο στους αυταρχικούς ηγέτες που καταπατούν τα σύνορα των γειτόνων τους.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Αυτός ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει και μαζί του να αποτραπεί αυτό το καταστροφικό μοντέλο των αυταρχικών ηγετών οι οποίοι με οποιοδήποτε τίμημα και με οποιοδήποτε πρόσχημα θα καταπατούν τα σύνορα των γειτόνων. Πρόκειται για ένα καθήκον της διεθνούς κοινότητας αλλά και όλο τον πολιτισμένο κόσμο με κόστος προσωρινό σήμερα αλλά με μεγάλο κέρδος αύριο».

Κατά τα εγκαίνια της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια 2022, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Με υπερηφάνεια δηλώνω παρών στη γιορτή της ναυτιλίας μας» και χαρακτήρισε την ελληνική ναυτιλία αληθινό πρωταθλητή των θαλασσών αφού εδώ και δεκαετίες στέκεται σταθερά στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και πολύτιμο αιμοδότη της οικονομίας και της κοινωνίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock