Επικαιρότητα

«Να σταματήσουμε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ και να ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΣ» – ΣΑΛΟΣ με την δήλωση σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ εφημερίδα

Τι άλλο πρέπει να μας πουν δηλαδή…

«Σε 30 χρόνια από τώρα θα εμβολια-ζόμαστε ακόμα για τον κορωνοϊό», υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Κουάμεν, από το Μπόουζμαν της Μοντάνα των ΗΠΑ, όπου διαμένει. Ο… πολυβραβευμένος 74χρονος διεθνιστής συγγραφέας μίλησε στην εφημερίδα «Καθημερινή», ξεδιπλώνοντας ουσιαστικά την πολιτική της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Μεταξύ άλλων, ερωτηθείς για το αν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην δήθεν κλιματική αλλαγή και τις πανδημίες, απάντησε, κατηγορώντας τον ανθρώπινο πληθυσμό για καταναλωτική μανία, την οποία οι διεθνιστές θέλουν να μειώσουν στο ελάχιστο, ακόμα και αν πρέπει να πεθάνουν 7 δις άνθρωποι, όπως είχε ειπωθεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – ΕΔΩ: «Σίγουρα υπάρχει μια σύνδεση, αλλά δεν θα βιαστώ να πω ότι οι πανδημίες προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή. Σήμερα όλα αποδίδονται στην κλιματική αλλαγή. Φυσικά είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και συμφωνώ με αυτό που λέει η ταινία «Don’t look up», ότι ο κόσμος είναι απρόθυμος να ενδιαφερθεί. Πιστεύω ότι σήμερα έχουμε τρία τεράστια προβλήματα, τα οποία διαπλέκονται και για τα οποία έχουμε εμείς την ευθύνη: είναι η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες και η απώλεια της βιοποικιλότητας. Τα σκέφτομαι σαν τρία μεγάλα ποτάμια προβλημάτων τα οποία κυλούν παράλληλα, αλλά όλα τους ξεκινούν από το ίδιο μεγάλο βουνό. Ξεκινούν από το λιώσιμο του πάγου σε αυτό το βουνό. Αυτό που προκαλεί την καταστροφή είναι το μέγεθος του ανθρώπινου πληθυσμού και η κατανάλωσή μας.

Και τι πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον Κουάμεν              ;;;

«Να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά, να σταματήσουμε τα αεροπορικά ταξίδια και να σταματήσουμε να τρώμε κρέας».

Ποιοι άλλοι τα λένε αυτά;;;

Με πληροφορίες από kathimerini. gr/ ΦΩΤΟ pixabay/videoscreenshot

el.gr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger