ΕνημέρωσηΟικονομία

Νέα δεδομένα στο delivery και τη μικρή λιανική – Τι αλλάζει μετά το deal efood-Ομίλου Μούχαλη

Kαινούρια δεδομένα δημιουργούνται στην αγορά του delivery στη χώρα μας, με τον συγκεκριμένο κλάδο την περίοδο της πανδημίας να έχει γνωρίσει μεγάλη άνθιση. Την ίδια στιγμή, σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης παρουσιάζει και ο κλάδος της μικρής λιανικής κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ενδιαφέρον των μεγάλων «παικτών» της αγοράς.

Η παραμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι λόγω των lockdown έφερε, ακόμη και τους λιγότερο εξοικειωμένους με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες καταναλωτές – ακόμη και μεγαλύτερων ηλικιών- αντιμέτωπους με την ανάγκη να μπουν στη διαδικασία να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες για τα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους.

Από την πλευρά τους οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο, βλέποντας τα περιθώρια ανάπτυξης που εμφανίζονται, άρχισαν να ενσωματώνουν όλο και περισσότερες υπηρεσίες. Από αγορές στο σούπερ μάρκετ μέχρι βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών ακόμη και προϊόντα για τα κατοικίδια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock