ΕνημέρωσηΟικονομία

Νέα εποχή για τα Carrefour στην Ελλάδα – Άνοιξαν τα πρώτα 5 καταστήματα

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα εποχή της Carrefour στην Ελλάδα με τα 5 πρώτα καταστήματα να έχουν ανοίξει τις πόρτες τους, 2 στη Ζάκυνθο και 3 στη Χαλκιδική, καθώς έμφαση δίνεται στις τουριστικές περιοχές.

Σημειώνεται ότι η επιστροφή της γαλλικής πολυεθνικής στην Ελλάδα, 10 χρόνια μετά την αποχώρησή της, γίνεται μέσω της συνεργασίας της με τη Retail and more, θυγατρική του Ομίλου Teleunicom-Globalsat, η οποία και ανέλαβε, μετά από σχετική συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία, την επάνοδο της Carrefour στην ελληνική αγορά.

Η πρώτη φάση ανάπτυξης του δικτύου της Carrefour γίνεται με τη μέθοδο του franchise και προβλέπει τη δημιουργία καταστημάτων στην περιφέρεια και περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση. Το αμέσως επόμενο διάστημα έχει δρομολογηθεί η δημιουργία 7 ακόμη καταστημάτων, σε περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση, όπως η Σαντορίνη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger