ΕνημέρωσηΟικονομία

Νεανική επιχειρηματικότητα: Επιδοτήσεις ύψους 14.800 ευρώ για δημιουργία επιχειρήσεων

Νέο πρόγραμμα επιδότησης ύψους 14.800 ευρώ που απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 έως 29 ετών για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης αναμένεται να «τρέξει» από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο / Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων, στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2014 -2020».

Το συνολικό ποσό της επιδότησης ανέρχεται σε 14.800 ευρώ για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων με στόχο την προώθηση την προώθηση στην αυτοαπασχόληση, 3.000 ανέργων από 18 έως 29 ετών με έμφαση στις επιχειρήσεις εκείνες που θα δραστηριοποιηθούν στην ψηφιακή οικονομία. Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε 12 μήνες με το ποσό της επιδότησης να καταβάλλεται σε τρεις δόσεις.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock