Επικαιρότητα

Νέες απειλές από Μπαχτσελί: Παιχνιδάκι να φθάσουμε από την μια όχθη του Αιγαίου στην άλλη

Μετά τον Ταγίπ Ερντογάν, τη σκυτάλη στις απειλές κατά της Ελλάδας έλαβε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, που συνεργάζεται με τον Τούρκο πρόεδρο, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, λέγοντας πως για τους Τούρκους είναι «παιχνιδάκι να φτάσουν από την μια όχθη του Αιγαίου στην άλλη».

Ειδικότερα, ο Μπαχτσελί κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να μην παίζει με τη φωτιά, να μην προκαλεί την Τουρκία και να μην δοκιμάζει την υπομονή της, απειλώντας: «Αν επιθυμούν και πάλι να πέσουν στη θάλασσα, ας μας το πουν και τους ρίχνουμε όλους με τη βοήθεια του Θεού».

Αναλυτικά η δήλωση Μπαχτσελί έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση της Ελλάδας θα πρέπει να σταματήσει να μπλέκεται στα πόδια μας και να μας τσιγκλάει συνεχώς. Πρέπει να σταματήσουν άμεσα τις παρενοχλήσεις και τις προκλήσεις. Η Ελλάδα θέλει να καταδικάζει όλος ο κόσμος την Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά όταν υποστηρίζει πως μετά την Ουκρανία υπάρχει κίνδυνος ενός νέου πολέμου. Τα νησιά, στα οποία κάθεται πάνω τους παράνομα και άδικα, είναι δικαίωμά μας. Μη μας εκνευρίζουν. Μη ζορίζουν την υπομονή μας. Αν επιθυμούν και πάλι να πέσουν στη θάλασσα, ας μας το πουν και τους ρίχνουμε όλους με τη βοήθεια του Θεού. Για μας είναι παιχνιδάκι να φτάσουμε από τη όχθη μας στην άλλη όχθη του Αιγαίου».

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock