Επικαιρότητα

Νέες καταγγελίες για βιασμό σε βάρος γνωστού ντράμερ έντεχνου συγκροτήματος από πέντε γυναίκες

Νέες δικαστικές εξελίξεις για τον ντράμερ γνωστού έντεχνου συγκροτήματος, ο οποίος ήδη «μετρά» μια καταδίκη για αποπλάνηση ανηλίκου, πυροδοτεί η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από πέντε γυναίκες, οι οποίες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν επίσης ανήλικες.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος των πέντε γυναικών, Παν. Παπαϊωάννου, επισημαίνοντας ότι «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Η μηνυτήρια αναφορά, η οποία τέθηκε ήδη στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας περιλαμβάνει καταγγελίες γυναικών που δεν σχετίζονται μεταξύ τους, σε βάρος του ντράμερ και περιγράφουν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger