ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς ενόψει της 86ης ΔΕΘ

Τις θέσεις και τις προτάσεις του ενόψει της 86ης ΔΕΘ διατυπώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως το «το ελληνικό εμπόριο που ανέκαθεν στηρίζει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας, σήμερα λειτουργεί κάτω από ασφυκτικές πιέσεις που αποτελούν ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο προς την ανάκαμψη».

Όπως επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, η ΔΕΘ αποτελεί «αναμφισβήτητα ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός και αφορά την κορυφαία συνάντηση των παραγωγικών τάξεων με τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς. Ουσιαστικά, είναι μια εξομολόγηση εκατέρωθεν για ό,τι δεν έγινε και για όσα θα μπορούσαν να γίνουν».

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουν πραγματικά αλλάξει ριζικά τον επιχειρηματικό και εμπορικό χάρτη. Η οικονομική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, οι συνέπειες της πανδημίας, αλλά και η κρίση πληθωρισμού και ενέργειας που μας δοκιμάζουν τους τελευταίους μήνες, έχουν διαμορφώσει ένα δύσκολο περιβάλλον για το επιχειρείν».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock