ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Θα συνεχιστεί η στήριξη σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες

«Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, εκτός των άλλων, έχει σημαντικές επιπτώσεις και στην παγκόσμια οικονομία και στις τιμές του φυσικού αερίου, οι οποίες εκτινάσσονται στα ύψη. Το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό και η λύση δεν μπορεί παρά να είναι ευρωπαϊκή. Ήδη, όπως είναι γνωστό, ο πρωθυπουργός πέτυχε να ενταχθεί στα συμπεράσματα του προηγούμενου Συμβουλίου Κορυφής ρητή αναφορά στην ανάγκη για μια κοινή ευρωπαϊκή απάντηση στις ενεργειακές ανατιμήσεις» είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

Αναφερόμενος στη χθεσινή παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την επικεφαλήςτης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είπε ότι επικεντρώθηκε στην ανάγκη αντιμετώπισης της αυξανόμενης οικονομικής απειλής που αφορά την χονδρική αγορά του φυσικού αερίου και «υπογραμμίζει πως θα πρέπει άμεσα και αποφασιστικά να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό, ώστε να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο να επιφέρει επιπλέον κόστος στις ζωές των ευρωπαίων πολιτών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock