Επικαιρότητα

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Στηρίζουμε την καμπάνια των Παιδικών Χωριών SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας στις 15 Μαΐου, υλοποιούν καμπάνια με βασικό μήνυμα “Family is all about love, not DNA”. Σκοπός της είναι να μεταδώσει την αξία του θεσμού της οικογένειας, γιορτάζοντας όλες τις διαφορετικές μορφές της, καθώς πρωταρχικός στόχος του Οργανισμού είναι όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια μέσα σε μια οικογένεια.

Ο θεσμός της οικογένειας, καθώς και η αναδοχή βρίσκονται στο επίκεντρο του έργου των Παιδικών Χωριών SOS και όλων των προγραμμάτων τους. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες με κάθε μέσο που διαθέτουν μέσα από τα 16 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και τα Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να βοηθούν ουσιαστικά τις οικογένειες, ώστε να παραμείνουν ενωμένες και να καταφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα, παρέχουν συστηματική συμβουλευτική, ψυχολογική υποστήριξη, ειδική αγωγή σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, μαθησιακή υποστήριξη, λογοθεραπεία, δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και υποστήριξη σε είδος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger