Κόσμος

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Πρεμιέρα σήμερα για τις 4ήμερες εκδηλώσεις – Το «ευχαριστώ» της Ελισάβετ

Όσους λαμβάνουν μέρος στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο ευχαρίστησε η Βασίλισσα Ελισάβετ, πριν από τη σημερινή έναρξη των τετραήμερων εκδηλώσεων και των δημόσιων αργιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα εβδομήντα χρόνια της βασιλείας της.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και παγκοσμίως, αναμένεται να λάβουν μέρος στους εορτασμούς που αρχίζουν σήμερα, προκειμένου να τιμήσουν την 96χρονη βασίλισσα που παραμένει στο θρόνο για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο απ’ ό,τι όλοι οι προκάτοχοί της, σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση.

«Ευχαριστώ τον καθέναν από εσάς, που είχε συμμετοχή για τη συγκέντρωση των κοινοτήτων, των οικογενειών, των γειτόνων και των φίλων για να τιμήσουν την επέτειο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλη την Κοινοπολιτεία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της, η Ελισάβετ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock