ΕνημέρωσηΠολιτική

Πολιτική Ακαδημία #ndacademy: «Ασφάλεια, η πρώτη προτεραιότητα», λέει ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος

Πραγματοποιήθηκε η Πολιτική Ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Ασφάλεια, η πρώτη προτεραιότητα» και με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στην Ακαδημία, την οποία συντόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας, παρών ήταν ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και συμμετείχαν πρόεδροι ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Ελλάδα, αλλά και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Υπουργός αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει λάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία έννομης τάξης, αναδιαμορφώνοντας και ενισχύοντας τη λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ενισχύσει τις γειτονιές με τις ομάδες ΔΡΑΣΗ και ΔΙ.ΑΣ., με νέους ένστολους και επιχειρήσεις σε εστίες παραβατικότητας, έχει ενεργοποιήσει το Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας και βελτίωσε τις συνθήκες ασφάλειας και υγείας στις φυλακές. Παράλληλα, αναβαθμίστηκαν οι υλικοτεχνικές υποδομές της Ελληνικής Αστυνομίας, προωθείται η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ και ενισχύθηκε η τροχαία αστυνόμευσης για να μειωθούν τα ατυχήματα στους δρόμους, ενδυναμώθηκε η συνοριοφυλακή και στον Έβρο έχει πλέον ολοκληρωθεί φράχτηςμήκους 37 χιλιομέτρων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger