ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Πότε ξεκινά η διάθεση του Disney+ στην Ελλάδα

Η «μάχη» των υπηρεσιών video streaming αναμένεται να «ανάψει» για τα καλά και στην Ελλάδα στις αρχές του καλοκαιριού καθώς το Disney+ πρόκειται να ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας από τις 14 Ιουνίου.

Η Disney ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα είναι διαθέσιμη η δημοφιλής υπηρεσία streaming στις 42 χώρες όπου έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επεκταθεί, μία εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα.

Όσον αφορά το κόστος της συνδρομής αυτό διαμορφώνεται στα 8,99 ευρώ για μηνιαία συνδρομή ή στα 89,90 ευρώ για ετήσια συνδρομή. Πρακτικά, στη δεύτερη περίπτωση, ο συνδρομητής θα έχει δύο μήνες δώρο. Η συνδρομή προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με ταυτόχρονο streaming σε έως και 4 συσκευές, δημιουργία έως 7 διαφορετικών προφίλ και δυνατότητα «εγγραφής» έως και 10 συσκευών. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα οι γονείς να δημιουργούν παιδικά προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock