ΕνημέρωσηΟικονομία

Ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες ξεκινά να προσφέρει η Cosmote με την payzy

Στο χώρο των ψηφιακών τραπεζικών υπηρεσιών εισέρχεται η Cosmote, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει και επίσημα την payzy, όπως είναι το όνομα που επελέγη για τη συγκεκριμένη δράση για την οποία οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Έχοντας αποκτήσει άδεια για ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος μέσω της Cosmote Payments, στόχος της payzy είναι να προσελκύσει πελάτες που ανήκουν στην αποκαλούμενη Generation Z, επιδιώκοντας να προσφέρει μία αρκετά ψηφιακή εμπειρία. Η payzy ακολουθεί τη λογική του ψηφιακού «πορτοφολιού» στο smartphone, προσφέροντας δυνατότητες όπως άμεση φόρτιση από τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα, ταχύτατη μεταφορά χρημάτων και ένα πρόγραμμα πιστότητας, ενώ ταυτόχρονα θα δίνει τη δυνατότητα για έκδοση εικονικής ή φυσικής κάρτας, η οποία θα μπορεί να συνδεθεί άμεσα με το Google Pay ή το Apple Pay.

H payzy βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση πιλοτικών δοκιμών, όπου κυρίως συμμετέχουν εργαζόμενοι του ομίλου ΟΤΕ, αν και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play (Android) όσο και στο App Store (iOS).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock