Επικαιρότητα

Ψηφιακή ταυτότητα: Καθένας θα έχει την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του! «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα έγινε το πρώτο βήμα και ακολουθούν τα επόμενα

 

Ο Malcolm Roberts είναι Αυστραλός πολιτικός. Είναι μέλος του One Nation και είναι Γερουσιαστής για το Κουίνσλαντ από το 2019.

Σε ένα νέο του βίντεο προειδοποίησε ποιος είναι ο στόχος της ψηφιακής ταυτότητας που έφεραν πρώτοι στον πλανήτη Μητσοτάκης και Πιερρακάκης!!!

Όπως είπε:

 

«Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ένα πρόβλημα. Πώς μπορούν να ελέγξουν το αποτύπωμα άνθρακα των πολιτών του πλανήτη;

Πολύ σύντομα, η κυβέρνηση θα πει στους αγρότες μας τι επιτρέπεται να καλλιεργούν και θα τιμωρεί τους Αυστραλούς καταναλωτές αν αγοράσουν τα λάθος πράγματα.

Το όραμα της σχολαστικής διαχείρισης των ατομικών εκπομπών άνθρακα βασίζεται στο λεγόμενο ”Εμπιστευτικό Νομοσχέδιο Ψηφιακής Ταυτότητας” που θα ψηφιστεί σύντομα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι ελευθερίες θα περικοπούν, θα αφαιρεθούν. Μόνο μέσω της ανελέητης ψηφιακής παρακολούθησης των πολιτών η κυβέρνηση των μπορεί να διαχειριστεί τις αγοραστικές επιλογές και να επιβάλλει περιορισμούς μέσω κοινωνικής βαθμολογίας.

Οι τράπεζες της Αυστραλίας έχουν ήδη επιδείξει ένα παθιασμένο ενδιαφέρον στο ”Εμπιστευτικό Νομοσχέδιο Ψηφιακής Ταυτότητας” λέγοντας ότι αυτό θα ”τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια πλούσια γνώμη για τους πελάτες τους».

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock