ΕνημέρωσηΟικονομία

PwC Ελλάδας: Εδραιώνει τον ηγετικό της ρόλο σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ESG

Τον ηγετικό της ρόλο σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, τήρησης και διεύρυνσης των κριτηρίων ESG επιβεβαιώνει η PwC Ελλάδας, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τη διεθνούς φήμης καθηγήτρια και οικονομολόγο, Φοίβη Κουντούρη.

Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία που συνδέεται με την παγκόσμια στρατηγική της PwC, «Νέα Εξίσωση», που έχει ως βασικούς πυλώνες την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων. Στο πλαίσιο της«Νέας Εξίσωσης», στόχος της PwC είναι η έμπρακτη συμβολή της στην επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων με όχημα – τις δεξιότητες, τις γνώσεις και το ταλέντο των ανθρώπων της. Επιπλέον, έχει υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ (UNGC) από το 2002 και αναλαμβάνει ουσιαστική δράση για την προώθηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Την ίδια στιγμή, μέσα από την παροχή ολιστικών υπηρεσιών ESG, συμβάλλει ενεργά στον ESG μετασχηματισμό της αγοράς τόσο σε τοπικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, αξιοποιώντας τη συλλογική γνώση και εμπειρία των ανθρώπων της, φέρνοντας μαζί δεξιότητες από όλο το φάσμα των προσφερόμενων συμβουλευτικών, ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών της. Υπο αυτο το πρίσμα, προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια διευρυμένη «δεξαμενή» γνώσης, βέλτιστων πρακτικών και παραδειγμάτων που μπορούν να εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock