ΕνημέρωσηΟικονομία

«Rethinking Energy»: Το 8th HAEE Energy Transition Symposium στην Αθήνα, 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2023

Σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του το 8th HAEE Energy Transition Symposium, “Rethinking Energy: The new state of play for a secure and sustainable future”, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, στην Αθήνα, μέχρι και τις 29/9.

Το Συνέδριο, που έχει γίνει πια θεσμός στον ενεργειακό διάλογο, θα συγκεντρώσει μια πληθώρα διακεκριμένων προσωπικοτήτων του ενεργειακού τομέα, ενώ θα δώσει το βήμα σε ακαδημαϊκούς, διδακτορικούς φοιτητές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό τομέα, ώστε να παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο γύρω από την ενεργειακή μετάβαση και τις καινοτόμες πράσινες τεχνολογίες.

Στις θεματικές του θα μπορέσει να μάθει κανείς για τις πολλαπλές και συνεχόμενες κρίσεις· οικονομική, υγειονομική, αλλά κυρίως η ενεργειακή, συνδυαστικά με τις πρωτοφανείς κλιματικές συνθήκες και τις πλημμύρες, που πρόσφατα βίωσε η χώρα μας, καθώς και τον τρόπο που ανέδειξαν μια σειρά παραμέτρων, που απαιτούν εγρήγορση, προβληματισμό της διεθνούς κοινότητας, καθώς και άμεση πανευρωπαϊκή και εθνική δράση.

Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης είναι και η ταχεία υλοποίηση των πράσινων πολιτικών σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας, μέσω της διαφοροποίησης των ενεργειακών πηγών, βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτικού και ακαδημαϊκού διαλόγου και χαράσσουν το δρόμο προς την Πράσινη Μετάβαση και τη βιωσιμότητα.

Για να παρακολουθήσετε το Συνέδριο από κοντά, εγγραφείτε εδώ.

Ενώ για να παρακολουθήσετε τη LIVE μετάδοση του Συνεδρίου μέσα από το επίσημο κανάλι της Ελληνικής Εταιρείας Ενεργειακής Οικονομίας στο Υoutube, επιλέξτε το Link της ανάλογης ημέρας.

  • 8th HAEE Energy Transition Symposium | Plenary Sessions Day 1
  • 8th HAEE Energy Transition Symposium | Plenary Sessions Day 2
  • 8th HAEE Energy Transition Symposium | Concurrent Sessions Day 2
  • 8th HAEE Energy Transition Symposium | Plenary Sessions Day 3

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email: haee2023@haee.gr

Για τα τελευταία μας νέα, ακολουθήστε μας στα Social Media:

LinkedIn @Hellenic Association for Energy Economics (HAEE)
Facebook @Hellenic Association for Energy Economics – HAEE

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock