ΕνημέρωσηΟικονομία

Σε Ελλάδα και Κύπρο η Answear με διεθνή αποτελέσματα-ρεκόρ για το 2021

Με έδρα στην Πολωνία και δυναμικά αναπτυσσόμενη παρουσία στην Ευρώπη, η Answear είναι ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας για όλους. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το 2021 ήταν μία χρονιά αποτελεσμάτων- ρεκόρ και ταυτόχρονα χρονιά-ορόσημο, καθώς γιόρτασε τα δέκατα γενέθλια της, τον Ιανουάριο εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Βαρσοβίας ενώ στα μέσα της χρονιάς ολοκλήρωσε με επιτυχία την απαιτητική και σύνθετη μετάβαση του ηλεκτρονικού της καταστήματος σε νέα πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, κατάφερε την επιτυχή είσοδο σε 3 νέες αγορές, την Ελλάδα, την Κροατία και την Κύπρο. Τόσο το Answear.gr όσο και το Answear.cy σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Ελληνικού και του Κυπριακού κοινού αντίστοιχα, δίνοντας νέα αξία στην εμπειρία των ηλεκτρονικών αγορών με περισσότερες από 400 διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Σημαντικά πλεονεκτήματα αποτελούν η άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση, η ασφάλεια συναλλαγών καθώς και το πρόγραμμα πιστότητας Answear Club.

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα, τα τελευταία χρόνια η Answear αυξάνει συστηματικά τις πωλήσεις της και βελτιώνει την κερδοφορία της. Αξιοποιώντας όλες τις ευνοϊκές τάσεις της αγοράς, αποδεικνύει ότι, ως ηλεκτρονικό κατάστημα multi- brand, μπορεί να αυξάνει τις πωλήσεις της ανεξάρτητα από την πανδημία. Η Answear.com έκλεισε το 2021 με πωλήσεις ρεκόρ: σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 61 εκ. που ισοδυναμούν με αύξηση 78% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς. Οι συνολικές πωλήσεις για το 2021 ανέρχονται σε 155 εκ. και είναι αυξημένες κατά 67% σε σχέση με το 2020, κατά το οποίο καταγράφηκαν πωλήσεις 93 εκ. Στο τελευταίο τρίμηνο, τα έσοδα ανήλθαν σε 55 εκ. ενώ για ολόκληρο το 2021 η εταιρία κατέγραψε έσοδα 146 εκ, δηλαδή, αύξηση 66% σε σχέση με το 2020.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger