ΕνημέρωσηΟικονομία

Σε Eurogroup και Ecofin ο Σταϊκούρας – Στο επίκεντρο οι οικονομικές εξελίξεις στην Ευρωζώνη

Ειδικότερα, το πρωί, θα λάβει μέρος στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, στην οποία τα μέλη του Eurogroup θα ανταλλάξουν απόψεις με την πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Irene Tinagli σχετικά με τις μακροοικονομικές εξελίξεις στην ευρωζώνη, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στον τομέα της ενέργειας και τον πληθωρισμό, καθώς και τις επιπτώσεις τους στη δημοσιονομική πολιτική. Επίσης, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αναμένεται να ενημερώσει τους υπουργούς για τις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής που έλαβε το διοικητικό συμβούλιό της.

Στη συνέχεια, ο υπουργός θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), στην οποία θα συνεχιστούν οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Εκτελεστικού Διευθυντή του ESM.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock