ΕνημέρωσηΠολιτική

Σκόπελος-Στυλιανίδης: Επίσκεψη για την αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου και θωράκιση από πλημμύρες

Επίσκεψη στη Σκόπελο πραγματοποιεί ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης συνοδευόμενος από τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό για την κρατική Αρωγή και την αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου.

Ο υπουργός θα πραγματοποιήσει συσκέψεις με όλους τους τοπικούς φορείς, με αντικείμενο την αποτίμηση της φετινής αντιπυρικής περιόδου και των αναγκών που ενδεχομένως αναδείχθηκαν, καθώς και τη θωράκιση του νησιού έναντι πλημμυρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανίδης θα πραγματοποιήσει αυτοψία σε σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων και θα προεδρεύσει διευρυμένης σύσκεψης του δημοτικού συμβουλίου με αντικείμενο τη χάραξη ενός ολιστικού πιλοτικού προγράμματος για την αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία του νησιού.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock