ΕνημέρωσηΟικονομία

SMERC: Αποκτά πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στην εταιρεία καθαρισμού SKYMAR Services

Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στην εταιρεία καθαρισμού SKYMAR Services αποκτά το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (SMERC), μέσω της θυγατρικής του εταιρείας, CORDIA.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δημιουργείται έτσι ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής υπηρεσιών Total Facility Management στην Ελλάδα, που συμπεριλαμβάνει τις εταιρείες CORDIA, ESA και SKYMAR, με συνολικό εκτιμώμενο κύκλο εργασιών 80 εκατ. ευρώ το 2022.

Η SKYMAR Services ιδιοκτησίας Λεωνίδα Καμπάνη κατέχει πολυετή εμπειρία και παρουσία στον τομέα του Καθαρισμού και Τροφοδοσίας κτιρίων, με πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, τα πολυκαταστήματα ATTICA, τη LamdaDevelopment, το RiverWest, τη Newrest, τη RolexHellas, το Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού, την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ, τη Vivartia, τον Όμιλο Συγγελίδη, τη Regency Casino Mont Parnesενώ συνεργάζεται ήδη με την CORDIA στο TheEllinikonExperiencePark, την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Lafarge), την ENISA κ.α. Σημειώνεται ότι ο κ. Καμπάνης θα παραμείνει ενεργός στο διοικητικό σχήμα της εταιρείας ως Αντιπρόεδρος ΔΣ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock