ΕνημέρωσηΟικονομία

SMERC: Επενδύει στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΡΟΣΙΣ

Στην απόκτηση στρατηγικής μετοχικής συμμετοχής στην εταιρεία ΑΡΟΣΙΣ και την κεφαλαιακή της ενίσχυση με έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου προχωρά το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (SMERC).

Σε σχετική ανακοίνωση, το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap, εκτελεστικός πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Νικόλαος Καραμούζης, γνωστοποιεί τη συμφωνία με την οικογένεια Φωτιάδη, βασικούς μετόχους της εταιρείας ΑΡΟΣΙΣ.

Όπως επισημαίνεται, οι δύο πλευρές ενστερνίζονται το κοινό όραμα δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας σε στέρεες βάσεις και πάντα με εμμονή στην παράδοση και την ποιότητα. Στόχος είναι τα προϊόντα της να φτάσουν σε περισσότερα νοικοκυριά στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να αναπτυχθεί αξιόλογο ισχυρό δίκτυο πωλήσεων στο εξωτερικό. Αμφότερες, δεσμεύονται ότι θα συνεργαστούν στενά για την υλοποίηση ενός φιλόδοξου επιχειρηματικού σχεδίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock