ΕνημέρωσηΟικονομία

Σούπερ μάρκετ: Οι μεγάλες αλυσίδες στην «πρίζα» της ηλεκτροκίνησης

Δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δημιουργούν σε καταστήματα τους οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας, με την ηλεκτροκίνηση να αποτελεί ακόμη ένα πεδίο στο οποίο επενδύουν οι επιχειρήσεις του οργανωμένου λιανεμπορίου.

Σε μία προσπάθεια, ώστε να παρέχουν στους καταναλωτές που πηγαίνουν για τις αγορές τους στο σούπερ μάρκετ, τη δυνατότητα μίας επιπλέον υπηρεσίας στον ίδιο χώρο. Έτσι την ίδια στιγμή που ψωνίζουν, θα μπορούν παράλληλα να φορτίζουν και το ηλεκτρικό τους όχημα.

Την Τρίτη ανακοινώθηκε η συνεργασία ΔΕΗ blue και Σκλαβενίτης για την τοποθέτηση 687 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, οι οποίοι θα καλύπτουν 1.374 θέσεις φόρτισης, καθώς κάθε φορτιστής θα εξυπηρετεί συγχρόνως έως και δύο οχήματα. Συνολικά η υπηρεσία θα παρέχεται σε 119 καταστήματα της Σκλαβενίτης, σε όλη την Ελλάδα, εντός του 2022-23.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock