ΕνημέρωσηΟικονομία

Σούπερ μάρκετ: Ποιες κατηγορίες προϊόντων μπαίνουν στο «καλάθι του νοικοκυριού»

Συνολικά 31 θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γενικές κατηγορίες των προϊόντων στις οποίες κατέληξαν από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης ώστε να σταλούν στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ προκειμένου εκείνα να διαμορφώσουν το «καλάθι του νοικοκυριού» με τα 50 προϊόντα στα οποία θα επικεντρωθεί η προσπάθεια για όσο το δυνατό χαμηλότερες ανατιμήσεις.

Όπως έγραφε νωρίτερα το CNN Greece κάποιες κατηγορίες χωρίζονται με τη σειρά τους και σε άλλες υποκατηγορίες περιλαμβάνοντας μία σειρά από προϊόντα που θεωρούνται απαραίτητα για τη διαβίωση των καταναλωτών ενώ σε άλλες περιπτώσεις η κατηγορία γίνεται πολύ συγκεκριμένη, όπως για παράδειγμα στα ζυμαρικά που περιλαμβάνονται μακαρόνια νο 6.

Εξάλλου όπως σημείωναν πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης βασικό κριτήριο είναι η λίστα να περιλαμβάνει «τα βασικά προϊόντα που ο καταναλωτής δεν μπορεί να αποφύγει να αγοράσει», ως εκ τούτου επιλέγονται οι υποκατηγορίες με τη μεγαλύτερη κατανάλωση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock