ΕνημέρωσηΠολιτική

Σταϊκούρας: Καμία αλλαγή στο μισθολογικό των εργαζόμενων

«Δεν αλλάζει τίποτα με τα μισθολογικά των εργαζομένων στις Ανώνυμες Εταιρείες που έχουν ευθεία μετοχική σχέση με το Δημόσιο, ούτε καταργείται καμία σύμβαση εργασίας», επεσήμανε στη Βουλή ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τις ΔΕΚΟ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με συνέπεια να σηκώσουν χειρόφρενο λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και ΜΕΤΡΟ ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε πως δεν αλλάζουν όσα ισχύουν για τα μισθολογικά των εργαζόμενων. Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν αλλάζει τίποτα και στο ρόλο του ΑΣΕΠ αναφορικά με το σύστημα προσλήψεων στις συγκεκριμένες εταιρείες.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας έκανε ειδική αναφορά στα μέτρα που έχει λάβει κυβέρνηση για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, λέγοντας ότι μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνει ότι η Ελλάδα πανευρωπαϊκά έχει διαθέσει τους περισσότερους πόρους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock