Επικαιρότητα

Στο πλευρό των πρώτων Ουκρανών προσφύγων που έφθασαν στη χώρα μας, ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής

Τους πρώτους Ουκρανούς πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και Έλληνες ομογενείς, που έφθασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής και Γ. Πατούλης μαζί με κλιμάκιο Ιατρών και Νοσηλευτών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής .

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Γ. Πατούλη, σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ουκρανίας, γιατροί και νοσηλευτές του επιχειρησιακού κέντρου της Περιφέρειας και του ΙΣΑ πραγματοποίησαν διαγνωστικούς ελέγχους για τον Covid 19 (rapid test) στους 120 επιβάτες, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, των λεωφορείων που έφθασαν στο Μεταξουργείο από το Κίεβο, την Οδησσό και τη Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Παράλληλα τους διανεμήθηκαν φαγητά, νερά και μάσκες υγειονομικής προστασίας, ενώ σε όσους δεν θα διαμείνουν σε συγγενικά ή φιλικά σπίτια δόθηκε η δυνατότητα φιλοξενίας τους σε ξενοδοχεία της Αθήνας, κατόπιν σχετικών ενεργειών του Προέδρου του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger