Επικαιρότητα

Στους δαιδαλώδεις δρόμους των προμηθειών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ

Οδεύοντας στη μεταπανδημική εποχή, με τον ιό ωστόσο να παραμένει ακόμη ενεργός και με τα συστήματα υγείας και τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα να αναδιοργανώνονται, το ερώτημα που κυριαρχεί, είναι εάν αυτά που διδαχθήκαμε από την πανδημία, μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς και όλους τους ανθρώπους να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Διότι το βέβαιον είναι ότι και τα επόμενα χρόνια μας περιμένουν και άλλες πανδημίες και θα πρέπει αναμφισβήτητα να οργανωθούμε κατάλληλα.

Και καθώς η κυβέρνηση αλλά και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ετοιμάζει μία σειρά μεταρρυθμίσεων για τη δημόσια υγεία και το νέο ΕΣΥ, αξίζει τον κόπο να ρίξουμε φως στο θέμα των προμηθειών, το οποίο παραμένει πάντα ένα πολύ κρίσιμο και κομβικό στοιχείο των νοσοκομείων και εν γένει, του υγειονομικού μας συστήματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger